Pers

PERSBERICHT

Nieuwe voorstelling Theatergezelschap Vis à Vis: water spektakel MARE

Almere 10 mei 2017 - Vanaf 7 juni 2017 opent Vis à Vis haar poorten naast het Almeerderstrand voor Theater Spektakel MARE. Uitgerekend op deze locatie, die 1,60m onder de zeespiegel ligt, brengt Vis à Vis een verbluffende survival comedy met het wateroppervlak als lachspiegel.

Een bassin met 1 miljoen liter water vormt de arena voor een drijvend water-spektakel met visuele comedy, livemuziek en onvermoede special effects.

De lang verwachte stijging van de zeespiegel is een feit. De wereld staat blank van Noord- tot Zuidpool. De dag na de zondvloed neemt een huwelijksreis een dramatische wending. Vastbesloten hun prille geluk, of tenminste hun eigen hachje, te redden, laveren twee jong-geliefden behoedzaam tussen de drijvende restanten van de ondergelopen beschaving.

De Zwitserse regisseur Tom Ryser is aangetrokken vanwege zijn ruime ervaring op het gebied van opera, musical en circus. Visuele comedy alsmede de grootschaligheid van decor en techniek zijn bij hem in goede handen.

In 1996 bracht Vis à Vis de reizende voorstelling DRIFT, die als inspiratiebron diende voor de voorstelling MARE. Gedreven door het meer dan ooit actuele onderwerp en met nieuwe vondsten en technische impulsen bouwt Vis à Vis aan MARE, dat in juni 2017 van stapel loopt. De ongekende mogelijkheden van het terrein genereren een spektakel dat zal verbazen en vervoeren.

Kaarten zijn verkrijgbaar op: www.visavis.nl

#########

Klik hier om het mediapakket te downloaden. Het mediapakket bevat foto's van de voorstelling MARE, van het terrein en diner bij Vis à Vis. 

Pers première op 29 juni 2017, aanmelden kan via mascha@visavis.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mascha Selhorst, Hoofd Marketing, PR & Relaties. 06-28339729