Vis à Vis Ontvangt: BOT

Vis à Vis Ontvangt: BOT

In 2016 openden we onze poorten al voor Muziektheater BOT. Nu zijn ze terug bij Vis à Vis met hun nieuwe voorstelling KLAP!
Te zien van 6 t/m 16 juli bij Vis à Vis.

In KLAP biedt de verbeelding een welkome quarantaineplek, in de hoop dat er in de gruzelementen wat troost of perspectief te vinden is. KLAP is een beeldend, visueel en muzikaal avontuur met bedrieglijk eenvoudige trucage en fysiek spel.

Op het moment dat alle zekerheden plots relatief worden, maakt BOT “KLAP”. Waar we allemaal in een steeds hogere snelheid voortjakkerden, komt alles in één keer tot stilstand. Niets is meer wat het was. Wij niet, jij niet, niks niet.

De vertwijfeling en de grote vragen die dat oproept vangt BOT in theatrale machines, pakkende composities en sprekende beelden. Hoe nu verder? Zetten we een nieuwe koers uit? En wie zijn we dan nu, eigenlijk?

Spel / muziek: Job van Gorkum, Doan Hendriks, Geert Jonkers, Tomas Postema
Regie: Craig Weston
Techniek: Jan Aike Luchtenberg, Chieljan van der Hoek
Productie: Linde Légat

Koop kaarten

 

Dineren voorafgaand aan Vis à Vis Ontvangt: BOT

Wil je voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten in ons restaurant de Rode Haring? Dat kan! Tijdens het bestellen van je voorstellingskaarten krijg je de keuze om diner bij te boeken. Wil je op een later moment diner los bijboeken, dan kun je dat doen via onderstaande knop.

Kaartverkoop Vis à Vis Ontvangt: BOT

Data: 6 t/m 16 juli
Aanvangstijd: 20:30
Leeftijd: 10+

Kaartprijzen
Regulier: €21,00
CJP: €15,00
Student: €15,00
Kind: €10,00

Er worden per bestelling € 2,50 transactiekosten in rekening gebracht.

Contactgegevens kaartverkoop: 036 820 03 33 & kaartverkoop@visavis.nl (ma t/m do, 09:30-17:00)

Wil je kaarten reserveren met een cadeaukaart? Dat kan via deze pagina.

Dineren voorafgaand aan Vis à Vis Ontvangt: BOT

Wil je voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten in ons restaurant de Rode Haring? Dat kan! Tijdens het bestellen van je voorstellingskaarten krijg je de keuze om diner bij te boeken. Wil je op een later moment diner los bijboeken, dan kun je dat doen via deze pagina.

Over het menu

Het menu van De Rode Haring hebben we omgedoopt tot het Polder Moksi Menu. De rijkdom die de grond van de polder te bieden heeft, is de grondslag geweest van ons nieuwe, Surinaamse, menu. Dankzij de korte schakel binnen de lokale voedselketen, kunnen wij onze wereldse gerechten bereiden met producten uit de streek. Gerechten waarvan je denkt dat die alleen maar ergens anders op de wereld te proeven zijn, proef je nu bij Vis à Vis. Het menu is geheel plantaardig.

Onze gerechten zijn dus gekruid, gesausd en gesmaakt naar werelds receptuur, terwijl de ingrediënten hiervoor gewoon lokaal worden geteeld, uit onze eigen wereldpolder.

Menu:
Trafasi balletjes in jus met masoesa rijst en kousenband.
Lokaal geteeld Surinaamse gesausd en zomers gekruid.
Met een ‘zomerzoet toetje’.

Kindermenu:
De kindermoksi is een dagelijks wisselend plantaardig kindergerecht met verrassing.

Wil je op de hoogte blijven van updates over
de voorstelling of de start van de kaartverkoop?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op

Vis à Vis

kaartverkoop@visavis.nl
036 820 03 33 (beschikbare tijden staan op de contact pagina)