Fotoboek - 25 jaar Vis à Vis

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Vis à Vis in 2015, is een jubileumboek uitgebracht dat terugblikt op het werk van Vis à Vis. Het boek neemt je mee door de jaren heen met beeldmateriaal, recensies en anekdotes van de eerste voorstelling in 1990 tot aan heden. Het portretteert hoe Vis à Vis van een klein rondreizend gezelschap opbloeit tot een organisatie met een eigen vaste locatie naast het Almeerderstrand met ruim 35.000 bezoekers per jaar. Een boek dat een inkijkje geeft in 25 jaar buitentheater maken. 

Buiten de sprekende foto’s, mooie anekdotes en intrigerende verhalen, is er ook een compilatie DVD inbegrepen in het boek. Deze DVD neemt je 25 jaar terug en laat je beelden zien van alle voorstellingen. Een reis door de tijd met het beeldmateriaal van Vis à Vis.

Het boek (incl. DVD) is nu in de online verkoop verkrijgbaar voor maar €22,50 (excl. verzendkosten à €3,45 (NL). Je kunt het boek ook in Almere (bij de speellocatie) komen ophalen. Mail naar kaartverkoop@visavis.nl voor meer informatie over verzendwijzen.