Bedrijfsuitje / Groepsuitje

Bedrijfsuitje/Groepsuitje

Ben je opzoek naar een bijzonder, origineel en cultureel bedrijfsuitje of groepsuitje in Flevoland? Boek dan een avond theater spektakel aan het Almeerderstrand in Almere! Een bezoek aan Vis à Vis is een origineel en uniek uitje, of je nu met je team komt, of met familie of vrienden, theater spektakel is leuk voor iedereen. De locatie ligt op 20-30 minuten rijden vanaf Amsterdam, 't Gooi en Utrecht.

Theater Spektakel ROBOT is te zien van 22 mei t/m 14 juli en 14 augustus t/m 22 september (2019) van woensdag t/m zondag te zien. Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk te dineren in restaurant de Rode Haring.

Groepsarrangementen

Beleef een unieke avond bij Theater Spektakel ROBOT. Dit arrangement is niet mogelijk tijdens de Midzomernacht Special op 22 juni. 

Prijzen (incl. BTW):

Tot 20 personen - € 33,50 p.p.
Vanaf 20 personen - € 25,00 p.p. (incl. 25% vroegboekkorting)

Let op: deze prijzen zijn onder voorbehoud en de vroegboekkorting voor groepsuitjes is geldig t/m 31 december 2018.  

Beleef een unieke avond bij Theater Spektakel ROBOT inclusief uitgebreid dinerbuffet in restaurant de Rode Haring. Dit arrangement is niet mogelijk tijdens de Midzomernacht Special op 22 juni.

Prijzen (incl. BTW):

Tot 20 personen - € 58,00 p.p.
Vanaf 20 personen - € 47,50 p.p. (incl. 25% vroegboekkorting)

Let op: deze prijzen zijn onder voorbehoud en de vroegboekkorting voor groepsuitjes is geldig t/m 31 december 2018.  

Voorafgaand aan het avondprogramma is er ook de mogelijkheid om een zaal te huren voor een brainstormsessie, teambuilding activiteit, presentatie of om te vergaderen. Wil je meer informatie over het huren van een zaal? Kijk dan op deze pagina. 

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk op onze locatie. Wij denken graag mee om voor jullie gezelschap een geweldige dag of avond te organiseren.