bedrijfsuitje / Groepen

Ben je opzoek naar een bijzonder, origineel en cultureel bedrijfsuitje of groepsuitje in Flevoland? Boek dan een avond theater spektakel aan het Almeerderstrand in Almere! Een bezoek aan Vis à Vis is een origineel en uniek uitje, of je nu met je team komt, of met familie of vrienden, theater spektakel is leuk voor iedereen. De locatie ligt op 20-30 minuten rijden vanaf Amsterdam, 't Gooi en Utrecht. Theater Spektakel MARE is in mei, juni en juli (2018) van woensdag t/m zondag te zien (beschikbare data & tijden). Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk te dineren in restaurant de Rode Haring.

Groepsarrangementen

Beleef een unieke avond bij Theater Spektakel MARE. Dit arrangement is niet mogelijk tijdens de Midzomernacht Special op 23 juni. 

Prijzen (incl. BTW):

Tot 20 personen - € 32,50 p.p.
Vanaf 20 personen - € 29,50 p.p.
Vanaf 100 personen - € 27,00 p.p. 

   

Beleef een unieke avond bij Theater Spektakel MARE inclusief uitgebreid dinerbuffet in restaurant de Rode Haring. 

Prijzen (incl. BTW):

Tot 20 personen - € 56,00 p.p.
Vanaf 20 personen - € 51,00 p.p.
Vanaf 100 personen - € 48,50 p.p. 

   

Voorafgaand aan het avondprogramma is er ook de mogelijkheid om een zaal te huren voor een brainstormsessie, teambuilding activiteit, presentatie of om te vergaderen. Wil je meer informatie over het huren van een zaal? Kijk dan op deze pagina. 

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk op onze locatie. Wij denken graag mee om voor jullie gezelschap een geweldige dag of avond te organiseren.