Blindentolk

Vis à Vis speelt in 2017 en 2018 de theater voorstelling MARE aan het Almeerderstrand.

Vis à Vis creëert in haar eigen originele buiten theater in Almere, een wereld vol buitengewone mogelijkheden, humor en verrassingen. Betreed het terrein van Vis à Vis en maak je op voor een wonderlijke avond uit met spektakel theater en live muziek. Naast de voorstelling, kun je kiezen voor een heerlijk diner in Restaurant de Rode Haring.

Datum: zondag 1 juli

Aanvang voorstelling: 15:00 uur

Aanvang inleiding 14:00 uur

Regulier tarief: € 32,50

Komt het zien!

In samenwerking met Komt het Zien! organiseert Vis à Vis een voorstelling met live audiodescriptie voor blinden en slechtzienden. Op zondag 1 juli speelt om 15:00 uur de reguliere voorstelling, die dankzij de inleiding en live audiodescriptie goed te volgen is. Via een draadloze koptelefoon hoor je de live beschrijving van de blindentolken en mis je niets. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het volgen van deze speciale voorstelling. 

Hoe werkt het?

Via de ticketshop kun je kaarten bestellen voor zondag 1 juli. Selecteer in de ticketshop een Reguliere kaart inclusief koptelefoon (€ 32,50) of een Kinderkaart (10 t/m 16 jaar) inclusief koptelefoon (€ 17,50). 

Een paar dagen voor de voorstelling ontvang je een speciale e-mail met een introductie over de voorstelling. Deze is beschikbaar als digitale tekst en als gesproken audio. De introductie bevat informatie over het verhaal, de acteurs, kostuums en het decor. 

Een uur voor de voorstelling (14:00 uur) begint de inleiding en het voelplein. Hier kun je de kostuums en het decor van dichtbij bekijken of tasten en kennismaken met de acteurs. Daarna krijg je een koptelefoon en neem je plaats op de overdekte tribune. De blindentolk doet tijdens de voorstelling live verslag van alles wat er te zien is. 

Inbegrepen in het ticket

  • Uitgebreide audio introductie over de voorstelling via de e-mail
  • Live audiodescriptie door een blindentolk
  • Inleiding voor de voorstelling, met uitleg over decor, kostuums en kennismaking met de acteurs
  • Hulphonden zijn welkom (neem hiervoor contact op met: kaartverkoop@visavis.nl

TRAILER

PUBLIEKSREACTIES