Diner

Boek een diner in restaurant ‘de Rode Haring' en maak van je bezoek aan Theater Spektakel MARE een complete avond uit. In het sfeervolle en energie neutrale restaurant kun je aan lange tafels genieten van een uitgebreid dinerbuffet.

Onder leiding van chef Zoë Verloop, kookt het team van kookstudio de laurier, elke dag met verse producten van lokale leveranciers. Zoë zal nooit een kakelverse boon voorbij laten varen, daarom varieert het menu van dag tot dag.

Iedere avond staan er twee soepen, vier salades en een mootje haring als voorgerecht voor je klaar. Gevolgd door het hoofdgerecht waar je kunt kiezen uit verschillende vlees, vis of vegetarische gerechten. Als afsluiter is er keuze uit drie verschillende desserts.  

Ook kinderen kunnen gewoon mee eten want echt aan iedereen wordt gedacht. Bij mooi weer, kan er natuurlijk buiten in de zon gegeten worden. 

Het diner kan samen met de voorstellingskaarten geboekt worden voor €23,50 per persoon. Heb je al voorstellingskaarten dan kun je het DINER HIER LOS BOEKEN

Kookstudio de laurier

De culinaire invulling van Theater Spektakel MARE is dit seizoen in handen van Zoë Verloop van kookstudio de laurier uit Amsterdam. Zoë en haar team staan bekend om hun heerlijke keuken, aandacht voor gastvrijheid en hecht vrolijk team. Gezond, voedzaam en doordacht eten is het uitgangspunt van de laurier.

Voor het MARE menu liet Zoë zich inspireren door de setting van Vis a Vis, de beleving van de bezoeker en het thema zee. Vrijwel alle producten hebben een bijzonder verhaal die bijdragen aan de beleving, passend binnen het spectaculaire theaterdecor.

De  gerechten worden zoveel mogelijk bereid met pure, dagverse en lokale ingrediënten waarin duurzaamheid en biologisch vanzelfsprekend aandacht krijgen.

De missie van de laurier blijft een constante: niet vullen maar voeden en eenieder verrassen. Bij eb en bij vloed!