Midzomernacht Special 24 juni

De Midzomernacht Special is een zinderende avond vol lekkere versnaperingen en overrompelende acts. Op deze zwoele zomeravond wordt het terrein in festivalachtige sferen gebracht. Voor de culinaire liefhebber kan er gedurende de avond heerlijk zelfgemaakte Mexicaans eten worden besteld bij foodtruck “Taco’s Los Amigo’s”. Vanaf 20:00 uur kun je genieten van verschillende theatrale en muzikale acts op het terrein. De voorstelling is volledig in het donker en begint om 22:00 uur. Na de voorstelling start de Midzomernacht afterparty met een band die de avond swingend afsluit. 

Programma

Voorafgaand aan de voorstelling zullen diverse acts de Midzomernacht Special openen:

Diner

Heerlijk dineren voorafgaand aan de voorstelling? Het kan bij Vis à Vis! Ons unieke restaurant de Rode Haring is een gezellige, warme en duurzame plek om te dineren. Op deze bijzondere en originele locatie vind je decorstukken en rekwisieten van oude voorstellingen.

In het restaurant serveren wij een buffet bestaande uit soep, salade, warme gerechten en een dessert. Na afloop van de voorstelling worden de kampvuren aangestoken en kan er zowel binnen als buiten gezellig worden nagepraat met een drankje.