Overzicht & prijzen

Restaurant de Rode Haring

prijs per dagdeel € 495,00 (excl. btw)
200 m2 - capaciteit 200 staand/200 zittend
afmeting: begande grond: 10 x 10 meter
afmeting: 1e verdieping: 10 x 10 meter

Dit energieneutrale restaurant is ingericht door de decorbouwers van Vis à Vis. Verdeeld over de beneden- en bovenverdieping (entresol) kunnen 200 personen zittend dineren. Bij lekker weer gaan de deuren open en kan er aan weerszijden van het restaurant worden geborreld op de terrassen. Al is een drankje aan de sfeervolle centrale binnenbar ook aan te raden! Vis à Vis werkt met diverse vaste cateraars, maar het inschakelen van een eigen cateraar voor je diner is geen enkel probleem. De Rode Haring is naast restaurant ook te huur als originele vergader- of brainstormruimte.  

vis a vis almere de rode haring

Industriële werkplaats ‘t Anker 

prijs per dagdeel € 400,00 (excl. btw) 
160 m2 - capaciteit 80 staand/80 zittend
afmeting: 16 x 10 meter

Brainstormen of vergaderen in een ruimte waar je creativiteit geprikkeld wordt? Dan zit je bij ’t Anker goed. In deze voormalige werkplaats van het theatergezelschap omring je je met originele props. De ruimte is gemakkelijk om te toveren tot vergaderruimte, maar minstens zo geschikt voor een diner of lopend buffet tot 80 personen. Voel je als een vis in het water bij de centrale bar en brainstorm daarna vol energie verder over dat ene project. Of proost samen met je collega’s op een jubileum of zakelijk succes. ’t Anker is geschikt voor verhuur tijdens de zomermaanden. 

vis a vis almere t anker

Restaurant en publieksterrein met muziekpodium

prijs per dagdeel € 750,00 (excl. btw)
capaciteit 600 staand/300 zittend

industriele evenementen locatie amsterdam vis a vis almere

Tribune

prijs per dagdeel op aanvraag
capaciteit 720 zittend

industriele evenementenlocatie amsterdam vis a vis almere

Restaurantkeuken 48 m2 

prijs per dagdeel € 225,00 (excl. btw)

Aanvullende informatie

  • Afhankelijk van de wensen worden er aanvullende kosten in rekening gebracht voor een locatiemanager à 50 euro per uur.
  • Buiten het seizoen van Vis à Vis worden er in de avonden en weekenden standaard kosten in rekening gebracht voor een locatiemanager.

Dagdelen

  • Ochtend: 08:30 – 12:30 uur
  • Middag:   13:00 – 17:00 uur
  • Avond:     17:30 – 21:30 uur (later in overleg)