Veelgestelde vragen

Contact kaartverkoop

Telefoonnummer: 036 82 00 333
Email: kaartverkoop@visavis.nl

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur.
Tijdens voorstellingsdagen zijn wij bereikbaar tot aanvang van de voorstelling.

Algemeen

Kan ik ook theaterkaarten bestellen zonder maaltijd?

De kaartprijs is voorstelling inclusief maaltijd. Tijdens de voorstelling wordt er een Toscaanse bonenschotel (vega & glutenvrij) geserveerd. Het is hierdoor niet mogelijk om alleen theaterkaarten te bestellen. 

Vanaf hoe laat is de locatie geopend?

Voor de matinee voorstellingen is de locatie geopend vanaf 12:00 uur, voor de avond voorstellingen is de locatie geopend vanaf 18:00 uur. 

Hoe zien de zitplaatsen er uit?

De tribune is ongeplaceerd, overdekt en bestaat uit bankjes zonder leuningen. Er liggen dekentjes op de tribune, maar je mag ook een eigen dekentje of kussen meenemen.

Hoe kan ik op het terrein mijn consumpties afrekenen?

Op het terrein kan alleen met PIN betaald worden, dus niet contant.

Is het mogelijk om in de buurt te parkeren?

Ja, er is een gratis parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen direct naast de ingang van Vis à Vis.

Is Vis à Vis met het openbaar vervoer te bereiken?

Ja, het dichtstbijzijnde station is Almere Poort. Vanaf daar is het nog ongeveer 20 minuten lopen naar de locatie. Klik hier voor contact en route.

Gaat de voorstelling door bij regen?

De voorstelling wordt gespeeld in de openlucht. Omdat je droog zit (op een overdekte tribune) spelen wij bij weer en wind. De temperatuur kan 's avonds flink dalen, neem dan ook warme kleding en eventueel een fleece deken mee. Houd bij dreigend weer onze website en facebook in de gaten.

Is de voorstelling rolstoeltoegankelijk?

Ja, het is mogelijk om Pinokkio te bezoeken in een rolstoel. Neem altijd vooraf contact op met kaartverkoop via kaartverkoop@visavis.nl, want er zijn een beperkt aantal plaatsen per voorstelling.

Voor wie is de voorstelling geschikt?

Pinokkio is een volwassen voorstelling, de  adviesleeftijd is 16+. 

Is het mogelijk om kaarten aan de deur te kopen?

Indien de voorstelling niet is uitverkocht, is het mogelijk om kaarten voor reguliere prijs te kopen aan de kassa op het terrein. We kunnen niet garanderen dat er kaarten beschikbaar zijn aan de kassa. Wil je zeker zijn van kaarten voor de beste prijs, bestel deze dan online.

Waar is de voorstelling te zien?

De voorstelling Pinokkio speelt naast het Almeerderstrand, op het terrein van Vis à Vis. Klik hier voor route en contact.

Hoelang duurt de voorstelling?

De voorstelling duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten, er is geen pauze. 

Mag ik eigen consumpties meenemen?

Eigen consumpties zijn op de locatie niet toegestaan. Voorafgaand aan de voorstelling kun je bij de bar drankjes bestellen, deze mag je mee de tribune opnemen.

De voorstelling is inclusief maaltijd. 

Kan ik mijn hond meenemen?

Honden zijn tijdens de voorstelling niet toegestaan op het terrein.  Vooraf en na de voorstelling mag een hond aangelijnd en onder begeleiding het terrein betreden. Honden zijn niet toegestaan in het restaurant. 

Kaartverkoop

Hoe kan ik kaarten reserveren?

Kaarten zijn te bestellen via www.visavis.nl/nl/pinokkio-tickets. Voor vragen kan er altijd contact worden opgenomen met kaartverkoop.

Waarom betaal ik € 2,50 transactiekosten per bestelling?

De transactiekosten bestaan uit de kosten voor de bank en het ticketsysteem. 

Is de voorstelling geplaceerd?

Bij Pinokkio zijn er geen vaste zitplaatsen en de toegangskaarten zijn dus ongeplaceerd.

Ik wil graag met een groep komen.

Ben je van plan om met een groep van meer dan 20 personen de voorstelling te bezoeken, neem dan contact op met kaartverkoop via kaartverkoop@visavis.nl of 036-8200333.

Wat is een E-Ticket?

Dit is een elektronisch alternatief voor een toegangskaart en wordt toegezonden via de email. Het systeem maakt gebruik van een unieke QR code. Toon de tickets van smartphone of tablet of een print de E-ticket(s) uit en neem deze mee naar de locatie van Vis à Vis waar ze gescand worden.

Betalingen

Ik heb geen internetbankieren, kan ik ook op een andere manier betalen?

Ja, dat is mogelijk. Stuur daarvoor een mail met de datum waarvoor je wilt reserveren en het aantal personen waarmee je wilt komen naar kaartverkoop@visavis.nl.

Welke Cadeaubonnen worden geaccepteerd bij Vis à Vis?

We accepteren de volgende cadeaukaarten: Theater en Concert bon, PODIUM Cadeaukaart, Cultuurkaart, de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart of de VVV Cadeaubon/VVV Irischeque. Deze kunnen worden ingewisseld bij de kassa op het terrein. Klik hier om kaarten voor MARE te reserveren met een cadeaubon. 

Kan ik pinnen op jullie terrein?

Ja, bij de kassa's en in het restaurant kan alleen worden gepind.