Route

Vanaf Lelystad

Neem de A6 richting Almere. Verlaat de snelweg bij afrit 2 (Almere Poort). Sla bij de stoplichten naar linksaf, de Elementendreef op. Ga de eerste rechts, de Poortdreef op. Neem na het spoorviaduct de eerste links, de Muiderzandweg. Sla de tweede weg linksaf en rij de parkeerplaats op.

Vanaf A1 (Amsterdam, Utrecht en Hilversum)

Ga vanaf de A1 de A6 op richting Almere. Neem vanaf de A6 afrit 2 (Almere Poort). Sla onderaan de afrit rechts, de Poortdreef in. Neem na het spoorviaduct de eerste links, de Muiderzandweg. Sla de tweede weg linksaf en rij de parkeerplaats op.

Open Google Maps voor een routebeschrijving.

Openbaar Vervoer

Almere Poort is het dichtstbijzijnde trein- en busstation. Vanaf station Almere Poort is het ongeveer 20 minuten lopen naar Vis à Vis. 

Open Google Maps voor een routebeschrijving.

Loop vanuit het treinstation richting het busstation (aan de oostzijde van het station). Ga hier rechts het fietspad op (Winterspelenlaan), deze loopt parallel aan het spoor. Volg het fietspad en steek de autoweg over. Sla rechtsaf en ga onder het viaduct door. Ga met de bocht mee naar links, ga linksaf en neem dan de eerste weg rechts. Dit is het parkeerterrein van Vis à Vis, de ingang van bevindt zich aan de linkerkant.