Scholen

Vis à Vis speelt in mei, juni en juli de voorstelling MARE aan het Almeerderstrand. Een bassin gevuld met meer dan 1 miljoen liter water vormt de arena voor deze unieke openluchtvoorstelling. Laat je meevoeren in een draaikolk van visuele comedy, special effects en livemuziek.

De zeespiegel stijgt en de wereld staat blank van Noord tot Zuidpool. Wat overblijft zijn een handvol drenkelingen die zich vastklampen aan de restanten van onze beschaving.MARE is een verassende survival-comedy met het wateroppervlak als lachspiegel. De voorstelling MARE is geschikt vanaf groep 7/8 en ouder.

Achter de schermen

Ben je benieuwd hoe het er bij MARE achter de schermen aan toe gaat? Bekijk dan deze aflevering van Het Klokhuis over de voorstelling MARE. 

Schoolvoorstellingen 2018

Woensdag 30 mei, (VOLGEBOEKT)
Donderdag 31 mei, aanvang 12.30 uur (VOLGEBOEKT)

Woensdag 6 juni, aanvang 12.30 uur  (bijna VOL)
Woensdag 13 juni, aanvang 12.30 uur (Vervallen)
Donderdag 14 juni (onder voorbehoud (VOLGEBOEKT)

Graag +- 30 minuten voor aanvang aanwezig. De leerlingen worden per klas naar hun plaatsen op de tribune begeleid.

Locatie

In de buitenlucht met overdekte tribune op de Muiderzandplaats 1, 1361 AK Almere Poort

Duur voorstelling

Circa 1 uur en 10 minuten zonder pauze.

Prijs

Schoolvoorstelling overdag: € 10,00 per leerling, docenten gratis.

Minimum/maximum aantal leerlingen

Een schoolvoorstelling gaat definitief door bij minimaal 400 leerlingen per voorstelling. Hierdoor kunnen meerdere scholen op één voorstellingsdatum inschrijven. Mocht je met een grote groep (vanaf 400 leerlingen) willen komen, zijn de begintijden en speeldata eventueel in overleg aan te passen. Wij hebben plek voor maximaal 600 scholieren per voorstelling.

Lesmateriaal

Een bezoek aan de voorstelling kan worden aangevuld met het op maat gemaakte les aanbod.    

Reguliere avondvoorstellingen

Ook is het mogelijk om de leerlingen tijdens een reguliere avondvoorstelling te laten bijwonen. Prijs reguliere voorstelling in de avond is € 17,50 per leerling van 10 tot 16 jaar en voor docenten/begeleiders (maximaal 120 leerlingen). Reguliere voorstellingen vinden plaats op: 

  • woensdag en donderdag om 20.30 uur 
  • vrijdag en zaterdag om 21.00 uur 
  • zondag om 15.00 uur

Cultuurkaart

Wij accepteren de Cultuurkaart (CJP). Tip: wanneer er gebruik wordt gemaakt van CJP is het mogelijk om voordelig gebruik te maken van de busvervoer of trein. Informeer naar de mogelijkheden.

Contact

Neem bij interesse en voor vragen contact op met Silke Swart via educatie@visavis.nl.