Sponsoring

Vis à Vis zit vol ambitie om verder te groeien, meer avontuur te bieden en een ware trekpleister te worden in het culturele landschap van de Flevopolder en daarbuiten. 

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerkingen en partners om gezamenlijke doelen te ontwikkelen. Deze ontwikkeling kan zowel op cultureel ondernemerschap als creativiteit. 

Er zijn diverse manieren waarop we dit kunnen vormgeven en we doen dit graag samen. Enkele voorbeelden zijn: 

Foundership 

Voor de ontwikkeling van onze culturele thuishaven zoeken we 8 founders die ons financieel willen steunen om deze plannen werkelijkheid te maken. Een realisatie waarbij founders van groot belang zijn. Meer informatie.

Structurele sponsor

Om Vis à Vis voor een langere periode te steunen in haar ondernemerschap en een intensieve samenwerking aan te gaan is het mogelijk om een structurele sponsor te worden. Meer informatie.

Sponsor in natura

Vis á Vis werkt ook veel samen met bedrijven op het gebied van natura. We zijn altijd op zoek naar bijzondere materialen en middelen om onze voorstellingen mogelijk te maken. Zo heeft Marina Muiderzand haar steigerhout beschikbaar gesteld en zijn daar al vele constructies op onze locatie van gebouwd. Meer informatie.

VisVergunning

De VisVergunning staat symbool voor 20 bezoeken aan Vis à Vis. Een vergunning geeft je 20 keer toegang tot een avond vol spektakel, humor en verassing. Handig in te zetten als bijvoorbeeld een incentive voor werknemers. Trakteer je relaties op een avond uit of beloon personeel met een bezoek aan Vis à Vis met deze unieke Visvergunning. Meer informatie.

Contact

Voor meer informatie, neem contact op via

klaartje.wierbos@visavis.nl of bel 036 536 99 33