Veelgestelde vragen

Contact kaartverkoop

Telefoonnummer: 036 82 00 333
Email: kaartverkoop@visavis.nl

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur, zaterdag vanaf 14:00 uur. 
Tijdens voorstellingsdagen zijn wij bereikbaar tot aanvang van de voorstelling.

Algemeen

Wanneer kan ik MARE bezoeken in 2018?

Van 9 mei t/m 15 juli 2018.

Wat zijn de aanvangstijden van MARE?

woensdag & donderdag 20.30 uur
vrijdag & zaterdag 21.00 uur
zondag 15.00 uur

Vanaf wanneer is de locatie en het restaurant geopend?

Op woensdag t/m zaterdag opent het Vis à Vis terrein om 18.00 uur haar deuren, op zondag is dit vanaf 14.00 uur. Ook het restaurant en buffet zijn vanaf 18.00 geopend. Omdat het een lopend buffet is kun je ook later dan 18.00 uur aankomen om te eten. Wel sluit de keuken om 20.00 uur.

Hoe zien de zitplaatsen er uit?

De tribune is ongeplaceerd (m.u.v. grote groepen), overdekt en bestaat uit bankjes zonder leuningen. Er liggen dekentjes op de tribune, maar je mag ook een eigen dekentje of kussen meenemen.

Hoe kan ik op het terrein mijn consumpties afrekenen?

Op het terrein kan alleen met PIN betaald worden, dus niet contant.

Is het mogelijk om in de buurt te parkeren?

Ja, er is een gratis parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen direct naast de ingang van Vis à Vis.

Is Vis à Vis met het openbaar vervoer te bereiken?

Ja, het dichtstbijzijnde station is Almere Poort. Vanaf daar is het nog ongeveer 20 minuten lopen naar de locatie. Klik hier voor contact en route.

Gaat de voorstelling door bij regen?

De voorstelling wordt gespeeld in de openlucht. Omdat je droog zit (op een overdekte tribune) spelen wij bij weer en wind. De temperatuur kan 's avonds flink dalen, neem dan ook warme kleding en eventueel een fleece deken mee. Houd bij dreigend weer onze website en facebook in de gaten.

Is MARE rolstoeltoegankelijk?

Ja, het is mogelijk om MARE te bezoeken in een rolstoel. Neem altijd vooraf contact op met kaartverkoop, want er zijn een beperkt aantal plaatsen per voorstelling.

Voor wie is MARE geschikt?

MARE is een spectaculaire theatervoorstelling voor iedereen vanaf 10 jaar. De voorstelling is ook geschikt voor mensen die de Nederlandse taal niet beheersen of doven of slechthorenden omdat er een minimum aan gesproken taal wordt gebruikt.

Is het mogelijk om kaarten aan de deur te kopen?

Indien de voorstelling niet is uitverkocht, is het mogelijk om kaarten voor reguliere prijs (à € 32,50) te kopen aan de kassa op het terrein. We kunnen niet garanderen dat er kaarten beschikbaar zijn aan de kassa. Wil je zeker zijn van kaarten voor de beste prijs, bestel deze dan online.

Waar is MARE te zien?

De voorstelling MARE speelt naast het Almeerderstrand. MARE gaat niet rondreizen. Klik hier voor route en contact.

Hoelang duurt de voorstelling MARE?

De voorstelling duurt ongeveer 1 uur en 10 minuten, er is geen pauze. Wel is het mogelijk om drankjes en hapjes, die op het terrein zijn gekocht, mee de tribune op te nemen.

Hoe kan ik het jubileumboek verkrijgen? (tijdelijk niet verkrijgbaar)

Het 25 jaar Vis à Vis boek kan online worden besteld voor €22,50 excl. verzendkosten à €3,65 (NL). Neem voor verzendwijzen (kosten en adres) contact op met kaartverkoop@visavis.nl. Het boek kan ook opgehaald worden op het terrein. Daarnaast is het boek ook ter plekke verkrijgbaar voor €25,-. Meer informatie over het jubileumboek vind je hier.

Hoe kan ik het jubileumboek toegestuurd krijgen? (tijdelijk niet verkrijgbaar)

De verzendkosten van het jubileumboek zijn €3,90 (NL). Neem voor verzendwijzen (kosten en adres) contact op met kaartverkoop@visavis.nl.

Kan ik mijn hond meenemen?

Honden zijn tijdens de voorstelling niet toegestaan op het terrein.  Vooraf en na de voorstelling mag een hond aangelijnd en onder begeleiding het terrein betreden. Honden zijn niet toegestaan in het restaurant. 

Kaartverkoop

Wat zijn de officiële wederverkooppunten van Vis à Vis?

Let op: koop alleen kaarten via onze website of via www.vvvalmere.nl en diverse erkende wedeverkopers. Neem contact op met kaartverkoop indien je via een ander kanaal een ticket hebt gekocht via 036-820 0333.

Ik heb een actiecode, hoe kan ik deze gebruiken?

Kies een datum binnen de actieperiode actievoorwaarden en klik vervolgens bij voorstellingstickets op ‘bestel’. Kies voor het totale aantal 'reguliere kaarten'. Doorloop het proces tot en met de laatste stap. In de stap ‘Betalen’ kan je een actiecode invoeren. Klik vervolgens op ‘Actiecode toepassen. De korting wordt verrekend.

Let op: actiecodes werken alleen op reguliere kaarten (à €32,50), dus niet op kaarten waar al korting bij inbegrepen zit (Try-outs, Vroege Vogel kaarten, kinderkorting of CJP).

Mijn actiecode werkt niet, wat nu?

Het kan zijn dat de code waarmee je wilt reserveren bepaalde voorwaarden heeft. Als de reservering niet aan deze voorwaarden voldoet, wordt de korting niet herkend. Controleer daarom de volgende punten: 1. Heb je reguliere kaarten (à €32,50) aangevinkt? 2. Is er een einddatum aangegeven voor de actiecode waarmee je wilt reserveren? 3. Is de actiecode juist overgenomen? Soms staat er per ongeluk nog een spatie of punt, bijvoorbeeld na het kopiëren en plakken uit een e-mail of nieuwsbrief. Lukt het na het controleren van deze punten toch onverhoopt niet om online te reserveren, neem dan contact op met kaartverkoop via kaartverkoop@visavis.nl of bel 036 820 0333.

Hoe kan ik kaarten reserveren?

Kaarten zijn te bestellen via de kalender. Voor vragen kan er altijd contact worden opgenomen met kaartverkoop.

Zijn dinertickets ook los te bestellen?

Diner tickets zijn los te bestellen. Diner tickets zijn te bestellen op deze pagina. Let op: zowel de voorstellingstickets als de dinertickets zijn op datum.

Waarom betaal ik € 2,50 transactiekosten per bestelling?

De transactiekosten bestaan uit de kosten voor de bank en het ticketsysteem. 

Is de voorstelling geplaceerd?

Bij MARE zijn er geen vaste zitplaatsen en de toegangskaarten zijn dus ongeplaceerd.

Ik wil graag met een groep komen.

Ben je van plan om met een groep van meer dan 20 personen de voorstelling te bezoeken, neem dan contact op met kaartverkoop via kaartverkoop@visavis.nl of 036-8200333.

Wat is een E-Ticket?

Dit is een elektronisch alternatief voor een toegangskaart en wordt toegezonden via de email. Het systeem maakt gebruik van een unieke QR code. Toon de tickets van smartphone of tablet of een print de E-ticket(s) uit en neem deze mee naar de locatie van Vis à Vis waar ze gescand worden.

Betalingen

Ik heb geen internetbankieren, kan ik ook op een andere manier betalen?

Ja, dat is mogelijk. Stuur daarvoor een mail met de datum waarvoor je wilt reserveren en het aantal personen waarmee je wilt komen naar kaartverkoop@visavis.nl.

Welke Cadeaubonnen worden geaccepteerd bij Vis à Vis?

We accepteren de volgende cadeaukaarten: Theater en Concert bon, PODIUM Cadeaukaart, Cultuurkaart, de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart of de VVV Cadeaubon/VVV Irischeque. Deze kunnen worden ingewisseld bij de kassa op het terrein. Klik hier om kaarten voor MARE te reserveren met een cadeaubon. 

Kan ik pinnen op jullie terrein?

Ja, bij de kassa's en in het restaurant kan worden gepind.